неделя, 27 януари 2008 г.

Как да си направим чийзбургер в домашни условия?
















Посвещава се на всички антиглобалисти с нежни сърца и празни стомаси, на които се налага да се крият зад гангстерски маски при всеки поход до McDonald’s, за да избегнат разконспириране. Добра новина – вече не е нужно! Може да си приготвите мечтания фаст фуд и вкъщи.


Рецепта за приготване на чийзбургер в домашни условия:

Взимате това-онова, а именно:

1. половин топче тоалетна хартия с пеперудки (може и с охлювчета или рапанчета); изрежете ноктите на домашния си любимец (рецепта за филе о фиш ще опишем в следващия брой), изберете трите най-апетитни и смелете с малко хрян или черен пипер по желание. Добре е да разполагате с водни боички „Дъга”, но ако нямате – не се отчайвайте, винаги можете да накиснете тоалетната хартия с червения пеньоар на баба си (с Ariel Color, за не повече от 15 мин.).

2. Разбъркайте всичко, докато се получи хомогенна смес. Добавете пластилин на око (или на вкус). Също така и утайка от Нова Бразилия – каймата е почти готова! Оставяме да престои, докато подготвяме останалите ингредиенти.

3. Вземете 50 гр. кашкавал за 39 стотинки. Изрежете равен квадрат (идея:можете да си помагате с транспортир и линийка от 20 см. с малката русалка) и го боядисайте с боичка PANTONE 15-1150 Cheddar Cheese TP. Изчакайте да изсъхне. Ако не сте доволни от резултата, залейте със сода каустик и сложете за 15 мин. в микровълновата на съседите за добиване на пластмасов гланц и желана плътност.

4. Маруля. Разбираме, че е зима и марули трудно се намират. Бързаме да успокоим нашите читатели: те няма да са ни необходими! Абсолютно достатъчно ще бъде да изрежете ветриловидна форма от гланцирано блокче, да я накиснете с „Тест” и да я набухнете в микровълновата (обещайте на съседите да ги почерпите, за да не се цупят). Този завършек ще придаде автетичен бръчкав вид и стайна температура.

5. Питката. Издебнете кога съседите ще правят прощъпулник на детето си. Откраднете (бел.ред. вземете на заем) питката, скрийте я известно време под кучето си. Сега тя е мека, топла и готова за употреба.

6. Сглобете елементите. Кисели краставички и кетчуп незабелязано вземете на заем от съседите, докато те са заети с търсенето на питката.

Поздравления! Вие направихте чийзбургер!
Ако не искате да минавате през всичко това още веднъж, адресите на най-близкия McDonald’s и магазин за карнавални костюми можете да откриете в Golden Pages.

Пожелаваме ви добър апетит! А на съседите - успех!

3 коментара:

Анонимен каза...

mnoo tapo 4esno

Анонимен каза...

ama qko:p

Анонимен каза...

Хахахаха