петък, 12 октомври 2007 г.

чергило за екран #1

снощната липса на интернет в общежитията роди няколко добри идеи, споделям сега една от тях. а именно - чергилата за екран собствено производство. няма да слагам някакви срокове, в които да бъдат публикувани нови чергила, нито пък ще ги обрамчвам с някакви обяснения. най-общо това ще са тапети, заснети от мен или някой друг в някакво чекмедже. и май това ще ни е обединяващия елемент :)
дерзайте, ето първото.

четвъртък, 11 октомври 2007 г.

За лингвистиката и истините в живота

Тази вечер със съквартирантката ми, след дневната доза South Park, обсъждахме няколко снимки, за която тя (Рамона следва журналистика) трябваше да напише коментари. На една от снимките имаше изобразени двама размазани черно-бели американски учени, съсредоточено бърникащи със сито в някакво блато. В базовата информация към снимката - достоверна или не - бе посочено, че събират информация за същество, наречено нещо като Big Loopy Doopy Doon, или във всеки случай със същата цветистост. След като гугъл отказа да отговаря на глупави въпроси, ние решихме, че въпросните същества са изтрити от всички архиви, защото са измряли, тъй като не са могли да произнасят собственото си име и затова не са могли да се извикат едно друго, за да се чифтосат.
ВНИМАВАЙТЕ когато избирате имена. Може да свърши тъжно.

сряда, 10 октомври 2007 г.

първи малко по-нормален пост

след кратка схватка с блогър, кодове и някакви тапети за блог, вече и ние сме готови да щурмуваме със завиден ентусиазъм интернет пространството.
в такъв смисъл, в този си ПМПНП ще обясня, че току-що си изядох двете "топчици" ориз със зеленчуци и парчето паниран кашкавал от стола и съм готова за нови подвизи, като например, да ида на лекция по теория на театъра или нещо от този род.

айде, до после, а м/увременно: обичайте се, обличайте се, пийте и отделяйте течности :)

вторник, 9 октомври 2007 г.

прати ми я тая снимка, аз имам време довечера след 12, примерно и мога да си поиграя с template-то :)
също и ако имаш някакви предпочитания за цветове, че това зелено мн съм го натровила нещо :)
така, да видим, дали мога да пиша и аз :)

понеделник, 8 октомври 2007 г.

proba?!??!